![]() |
|
Yemek Tarifleri Biribirinden lezzetli, özenle oluşturulmuş, özgün yemek tariflerinin bulunduğu bölüm. |
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Görüntüleme stilleri |
![]() |
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2023
Mesajlar: 5,345
Konular: 3575
Cinsiyet: Kadın
Beğenilenleri: 464
Beğendikleri: 617
Rep Gücü: 57
Rep Puanı: 229
Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() |
![]()
Malzemeler:
8-9 adet kuru soğan 200 gram orta yağlı kıyma 1. 5 su bardağı pirinç yarım su bardağı bulgur 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 3 diş sarımsak 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı nane(taze nanede olabilir) 1 tutam maydanoz 4-5 su bardağı su Hazırlama: Soğanların dış kabuğunu soyup kenarından dik olarak kesip suda yaklaşık 15 dakika haşlayın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
İçeriği Sosyalleştir |
Etiketler |
dolması, soğan |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk) | |
Seçenekler | |
Görüntüleme stilleri | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Soğan kaç günde bozulur? | Onurcan | Sağlıklı Beslenme | 0 | 26 Ağustos 2023 09:49 |